Trappen

Van der Most Special Products is al geruime tijd trappenspecialist voor stalen trappen, stalen of rvs trapleuningen, balustrades, videhekken en bordessen. We vervaardigen zowel binnenhuistrappen, als buitentrappen. Moderne design trappen die aan de meest recente richtlijnen en kwaliteitsnormen voldoen.

Verschillende soorten trappen
Er bestaan heel veel verschillende soorten trappen zoals:

  • Spiltrap
  • Wenteltrap
  • Middenboomtrap
  • Zwevendetrap
  • Steektrap
  • Bordestrap
  • Muizentrap


Allerlei soorten en maten hebben wij al eens voor diverse klanten met tevredenheid mogen produceren. Wilt u meer info? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreid overzicht van trapmodellen die wij in het verleden voor diverse opdrachtgevers geconstrueerd en geplaatst hebben.

Rectangle 37 (1)
Rectangle 38 (1)
Rectangle 39 (2)
Rectangle 37 (1)
Rectangle 38 (1)
Rectangle 39 (2)
cta_image_2
Naamloos-6

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!

Nieuwe trap laten maken
Bij van der Most Special Products kunt u terecht voor de meest uiteenlopende trapmodellen. Zo hebben wij bijvoorbeeld, rechte trapmodellen, spiltrappen en design trappen. Wij produceren al dan niet in combinatie met het plaatsen van verschillende trapmodellen bij particulieren en bedrijven. Voor een moderne trap die voldoet aan de eisen uit het bouwbesluit kunt u terecht bij van der Most Special
Products.

De specialisten van van der Most Special Products luisteren graag naar uw wensen en geven u graag een passend advies. Voordat een trap geproduceerd wordt maken wij een 3D tekening die aansluit bij uw wensen en bouwtechnisch verantwoord zijn. Zo komen wij samen met onze klanten tot maatwerk trapmodellen van hoge kwaliteit.