Hekwerken en balustraden

Van der Most Special Products is al geruime tijd de specialist voor stalen balustrades en hekwerken. We vervaardigen zowel voor binnen, als voor buiten balustraden en hekwerken. Moderne balustraden en hekwerken die aan de meest recente richtlijnen en kwaliteitsnormen voldoen.

Verschillende soorten balustraden en hekwerken
Er bestaan heel veel verschillende soorten balustaden en hekwerken zoals:

  • Lamellen balustrade
  • Spijlen balustrade
  • Glas balustrade
  • Paneel balustrade
  • Cassette balustrade
  • Privacy schermen
  • Windschermen


Alle soorten en maten hebben wij al eens voor diverse klanten met tevredenheid mogen produceren. Wilt u meer info? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een uitgebreid overzicht van balustraden en hekwerken die wij in het verleden voor diverse opdrachtgevers geconstrueerd en geplaatst hebben.

cta_image_2
Naamloos-6

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!

Nieuwe balustrade of hekwerk laten maken
Bij van der Most Special Products kunt u terecht voor de meest uiteenlopende balustraden en hekwerken. Zo hebben wij bijvoorbeeld, spijlen en lamellen balustraden maar ook met panelen van glas, acrylaat of een deco plaat behoort tot de mogelijkheden of een buis hekwerk. Wij produceren al dan niet in combinatie met het plaatsen van de verschillende balustraden en hekwerken bij particulieren en bedrijven. Voor een moderne balustade of hekwerk die voldoet aan de eisen uit het bouwbesluit kunt u terecht bij van der Most Special Products .
De specialisten van van der Most Special Products luisteren graag naar uw wensen en geven u graag een passend advies. Voordat een balustrade of hekwerk geproduceerd wordt maken wij een 3D tekening die aansluit bij uw wensen en bouwtechnisch verantwoord zijn. Zo komen wij samen met onze klanten tot maatwerk van de allerhoogste kwaliteit.