Over Van der Most Special Products

Special Products B.V. bestaat momenteel uit 15 werknemers welke werkzaam zijn in een modern ingerichte werkplaats op een oppervlakte van 5000 m2.

Iedereen kan bij special products terecht voor maatwerk; zowel aannemers, architecten als particulieren.

Er wordt bij Special Products gewerkt met verschillende materiaal soorten zoals staal, RVS en aluminium, dit ook in combinatie met kunststof, hout en/of glas, denk hier bijvoorbeeld aan een stalen trap met houten traptreden of een balustrade met glaspanelen in plaats van stalen spijlen.

Naast trappen en balustraden maakt Special Products ook:

  • Attracties
  • Speeltoestellen
  • Complex constructiewerk
  • Bordessen en loopbruggen
  • Hekwerken

Attractiebouw

De amusementsindustrie is even gevarieerd als boeiend. Elk project is dan ook uniek en vraagt toewijding en betrokkenheid van toeleveranciers net zoals onze eigen mensen. Van der Most Special Products kan zich prima vinden in die aanpak en kan de taal van de opdrachtgever dan ook prima spreken.

Wij hebben verschillende afnemers in de amusementsindustrie. In een sector die velen plezier bezorgt gaan wij uiterst serieus te werk. Of het nu gaat om de fabricage van een nieuwe attractie of modificatie van een attractie, wij realiseren het!

Tijdens de bouw van attracties worden voortdurend veiligheids- en kwaliteitscontroles uitgevoerd om een attractie van de hoogst mogelijke kwaliteit te bouwen. Het gecertificeerd lassen, en conserveren gebeurt in eigen huis. Het ontwerpen van elektrische kasten en montage van hydrauliek worden uitbesteed aan bedrijven en leveranciers waarmee Van der Most Special Products nauwe banden onderhoudt. Deze unieke samenwerking leidt tot een product van zeer hoge kwaliteit door het combineren van de verschillende expertises.

cta_image_2
Naamloos-6

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!