Attractiebouw / machinebouw

De amusementsindustrie is even gevarieerd als boeiend. Elk project is dan ook uniek en vraagt toewijding en betrokkenheid van toeleveranciers net zoals onze eigen mensen. Van der Most Special Products kan zich prima vinden in die aanpak en kan de taal van de opdrachtgever dan ook prima spreken.

Wij hebben verschillende afnemers in de amusementsindustrie. In een sector die velen plezier bezorgt gaan wij uiterst serieus te werk. Of het nu gaat om de fabricage van een nieuwe attractie of modificatie van een attractie, wij realiseren het!

Tijdens de bouw van attracties worden voortdurend veiligheids- en kwaliteitscontroles uitgevoerd om een ​​attractie van de hoogst mogelijke kwaliteit te bouwen. Het gecertificeerd lassen, en coaten gebeurt in eigenhuis. Het ontwerpen van elektrische kasten en montage van hydrauliek worden uitbesteed aan bedrijven en leveranciers waarmee Van der Most Special Products nauwe banden onderhoudt. Deze unieke samenwerking leidt tot een product van zeer hoge kwaliteit door het combineren van de verschillende expertises.

Rectangle 37 (2)
trapeze 001
Rectangle 39 (3)
Rectangle 37 (2)
trapeze 001
Rectangle 39 (3)
cta_image_2
Naamloos-6

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?
Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Plan nu een vrijblijvend advies gesprek met ons in!